by Luna

Since 2005

Permanent Makeup * BrowStyling * Vipper & Bryn * Ansigtsbehandlinger


Velkommen til by Lunas univers 

Hos by Luna tilbydes du kreativitet, høj faglighed/passion & service hvor du får en professionel &  personlig tilrettelagt behandling i rolige og atmosfærefyldte omgivelser. Klinikken har kun åbnet efter aftale og alle bookinger sker via by Lunas onlinebooking. 

Klinikken er beliggende på  HUGINSVEJ 30, 8800 Viborg, som en del af en privat bolig. Der modtages Kontant & Mobil-pay i klinikken.  For alle behandlinger opkræves et fast depositum, som fratrækkes prisen efter din 1. behandling, når du booker din tid online.

 

Klinikken har eksisteret i Viborg siden 2006, og har et meget bredt kundeunderlag fra 18-85 år, med mange trofaste kunder fra hele Jylland og Fyn.

Behandlingerne varetages af Lone Mathiassen, der siden 2005 har opgraderet og efteruddannet sig indenfor en bred vifte af skønheds- & wellnessbehandlinger, men har de seneste 6 år, udelukkende beskæftiget sig med sin store Passion Permanent Makeup, Microneedling, Nano infusion, brow styling og eyelashes, og deltager løbende i videreuddannelse både i ind- & udlandet. Se uddannelser/CV under fanen by Luna.


Det seneste år har Lone udvidet sin aktivitet med endnu en virksomhed i samarbejde med kosmetolog Isabella Nørskov. Sammen driver de www.incos.dk, som udbyder innovative skønhedsprodukter og kurser til skønhedsbranchen. Lone er Kursus instruktør og varetager undervisningen indenfor Browstyling: opmålingsteknikker, browcode waxing og farvning, hennafarvning, lashlift samt ansigtsbehandlingerne nano infusion, microneedling & BB glow. Virksomheden tilbyder både fysiske kurser og onlineundervisning samt salg på webshop.


Seneste skud på stammen bliver en ny og  unik hudplejeserie CURA. Alle produkterne er produceret og fremstillet i Danmark.

Produkterne er udviklet udfra Lone og Isabellas efter mangeårige  branche erfaring, og i tæt samspil med kemiingeniører og farmaceuter. 


 Serien er nøje udvalgt og afstemt til de behandlinger Incos udbyder, og forhandles til den professionelle kosmetolog, og kan erhverves som daglig ansigtspleje efter behandlingerne.

Serien fåes selvfølgelig hos by Luna.


 For flere fotos, videoer og Nyheder TRYK på Facebook eller Instagram ikonet.

BETALINGSMETODER

 I klinikken kontant og Mobilpay

Webshop: kortbetaling og Mobilpay

KONTAKT

Huginsvej 30

8800 Viborg

Kun åbnet efter forudgående aftale via onlinebookingen

Mobil

+45 6062 7148

træffes bedst mellem 10-11 onsdage til fredage

Kontakt Os:

info@byluna.dk