Permanent Makeup

Since 2005

Permanent Makeup * BrowStyling * Vipper & Bryn * Ansigtsbehandlinger

Permanent Makeup

- hvad er permanent makeup (PMU)

- microblading/maskine:

- hvorfor flere behandlinger?

- Før/Under/efter behandling

- Vedligeholdelse/genopfriskning

 

 

Permanent makeup er en micropigmentering i huden, hvor allergitestede og EU godkendte farver nænsomt lægges i det yderste hudlag på bryn og øjenlåg som eyeliner. Kaldes semi-permanent, da det ligger i huden 2-4 år, modsat ordinære tattooveringer, der er livsvarige.

Et behandlingsforløb består som minimum ALTID af 2-3 behandlinger inden resultatet er som ønsket. Der findes traditionel Permanent Makeup der med en højteknologisk maskine sikrer en korrekt pigmentering af huden og microblading.

 

Microblading er en alternativ metode til den sædvanlige permanent makeup. Det anvendes primært til øjenbryns hår påtegning kaldes 3D - Hairstroke - hyperrealistic - PhiBrows, ja kært barn har mange navne, men visionen er så naturligt som muligt.

Metoden stammer fra Asien og vinder popularitet i hele verden - og er den seneste udvikling indenfor teknikker indenfor PMU. Der er stor søgning til opgraderings moduler/videreuddannelser med meget dygtige undervisere, til de micropigmentister, der ønsker at tilbyde de nyeste tendenser og teknikker til Deres kunder. byLuna er opdateret og certificeret med metoden hos PhiBrows, der er stiftet af verdens dygtigste microblade Artister Branko Babic.

For at måtte bruge navnet Phi Brows skal artistens arbejde opfylde hans kriterier, dvs brynet skal være den gyldne ratio, altså tilpasset individuelt til den enkelte kunde. Teknik og design skal være perfekt, og hans kursister har Alle et internationalt certificat og kan findes på www.phibrows.com

 

Denne metode er ideel for dem, der ønsker at forbedre udseendet af deres øjenbryn. Resultaterne er meget naturligt, uanset størrelsen af din egne hårstrå eller mangel på samme. Folk, der lider af hårtab eller mistet enhvert hår efter ex. kemoterapi, kan især drage fordel af denne teknik. Selvfølgelig er det også nyttigt for de der simpelthen ikke er tilfreds med udseendet af deres øjenbryn.

Forskellen i forhold til almindelige permanent makeup er, at ved Microblading anvendes ingen maskine. Farvepigmenterne arbejdes manuelt ind i huden. Som med håndstykket på en maskine, påsættes Microblading håndstykket et sterilt indpakket engangsblad, som ligner de specielle nåle, der anvendes til PMU afhængig af teknikker. Denne glider med blide tryk på huden og laver utrolig fine og naturtro snit. Snittet er så fint, at man faktisk ikke kan skelne dem fra de virkelige hårstrå.

Afhængig af teknik skabes et individuelt og unikt udtryk for hver øjenbryn og i kundens egne hårs groretning. Såkaldte microblading bryn er semi-permanente, det er en permanent makeup, der gradvist udjævnes og forsvinder efter 1-2 år, dog skal man forvente vedligeholdelse ca hver 6.-12. måned med microblading og ca en gang årligt uanset metode. Denne metode er ikke egnet til alle, men kun til normal og sarte hudtyper. 

 

Med blades & maskine

Kombinations-/Hybrid bryn:Nu er der også mulighed for at kombinere disse to teknikker - microblading og diskret shading teknik med maskine, for dig der ønsker det så naturligt som muligt, men med mere dybde i farven( så huden ikke titter frem mellem stråene) en fantastisk metode, der tilgodeser det bedste fra begge teknikker. Ren maskin bryn:Ombre Brows eller fashion powder brows, er blevet mere og mere populær, et bryn der virker meget naturligt, men netop tilgodeser dybden i brynets rygrad.

Hos byLuna benyttes  Phibrows, Li og H2O pigmenter, der både er allergitestede og fri for jernioxider. Med mange pigmenter vil man altid trække det underliggende pigment op med tiden, dette skyldes jerndioxider, disse vil med tiden trække enten rødlig eller blålig toner op i huden. Det er helt normalt, og kan let korrigeres ved en årlig genopfriskning.

 

Hvorfor flere behandlinger?

Fordi vi alle afstøder farve, en naturlig proces i din hud. Men som hovedregel er det ca. 30-50% af farven. Det afhænger af hudtype, væv, immunforsvar, medicin og livsstil og særligt din egen Aftercare efter behandlingen. Ved Permanent Makeup er det nødvendigt at få foretaget

1- 2 efterbehandlinger, og med ca 4-6 ugers mellemrum, før resultatet er som ønsket. Vælger man at afbryde et behandlingsforløb, er behandler IKKE ansvarlig for resultatet.

Tjek derfor altid,hvor mange behandlinger der indgår i den pris du bestiller tid til, og vær opmærksom på at efterbehandlinger skal foretages INDEN 3 mdr, efter 1 behandlingen. Overholdes efterbehandling(er) ikke inden for de 3 mdr, takseres ens efterbehandling som en normal årlig genopfriskning. Ved udeblivelse uden afbud, falder alle efterbehandlinger fra!

 

FØR/UNDER/EFTER behandling:

Vi vejleder dig efter dit ønske, men særligt efter dine muligheder afhængigt af din hudtype, idet Phibrows microblading/hairstrokes alene, ikke er egnet til en fedtet hud, her bør man vælge kombinations- eller ombrebryn.

Der er sat ekstra god tid af til konsultation samt vejledning og instruktion. DU udfylder og underskriver et samtykke- & helbredsskema vedr. dit helbred og hvad der kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende at du opgiver de fuldstændigt korrekte oplysninger til din behandler, af hensyn til sikkerheden. Korrekt aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt at lytte til behandlerens råd og vejledning. Hvis du ikke gør det, kan du miste op til 80% af de nydeponerede pigment. At vaske og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Du bør generelt være ved godt helbred og i et døgn inden, ikke bør drikke alkohol. I 14 dage FØR man starter med at få permanent makeup og til man er færdigbehandlet skal man droppe kosttilskud som fiskeolie og ingefærshot da de kan virke blodfortyndende. Det er vigtigt at man har gjort op med sig selv om det vil være et problem at undgå at motionere en uge efter behandlingen. Det er afgørende for kvaliteten af ophelingen.


Du finder og bestiller din tid via onlinebookingen. Mød gerne op uden makeup, din hud renses, desificeres inden behandlingen, tårekanalerne kan irriteres, og mascara gør det bare værre;))

Du møder op i venteværelset, og afhentes når behandlingen starter. Du får enten lagt et lag lokalbedøvende creme (Indvirkningstid 20-30 minutter v. læber & eyeliner), ved bryn en flydende gel når behandlingen starter, så behandlingen foregår så behageligt som muligt. Du udfylder og underskriver et Samtykke skema - Salgs- & Forretningsbetingelser samt plejevejledning over behandlingsforløbet og hvad det indebærer at få lavet PMU.

 

Herefter starter optegningen af dine kommende bryn.Der anvendes den gyldne ratio som opmåling, og er denne kendetegnet for æstetik og det perfekte, den teori anvendes i alt, lige fra arkitektur til photoshop redigering af coverfotos.

Ingen er perfekte, men eftersom de fleste stræber efter det noget nær perfekte, giver det fuldstændig mening, at ville skabe et bryn -som har så umådelig stor betydning i ansigtet- udfra denne teori, for netop, at skabe/genskabe balance og estetik. For nogle kan det virke meget grænseoverskridene at se, en helt anden form, end den man har været vant til i årevis fra sine vante optegninger eller brynets naturlige udtryk. Du får selvfølgelig lov at godkende optegningen, og der kan fraviges en smule, men stol på din behandlers teori. Farven udvælges afhængig af din hudtone, dine bryns egen farve og dine ønsker. Herefter starter behandlingen, du rådgives i hvilken metode, der er bedst velegnet til dine ønsker og hudtype.

Det, at arbejde i levende væv er et mindre "indgreb", som med alle indgreb er der ALTID risici forbundet med dette.

Man ville ALDRIG få en læge til, at give garantier på selv det mindste indgreb, for det ved han, er umuligt.

Mange bliver overrasket over, at de er hævede efter behandling, eller at farven synes meget kraftig i ophelingsfasen, kære piger, dette er IKKE det samme som, at gå til makeup artist og få tegnet et par pæne bryn, dette er en behandling, hvor man bryder huden og deponerer farve. Det er derfor forventeligt, at man er hævet, at farven vil være kraftig i ophelingsfasen.

Da vi alle er forskellige, med forskellige hudtyper, livsstil (både indre og ydre påvirkninger) kan resultaterne variere.

Dvs nogle skal have en ekstra efterbehandling, nogle har en hud hvor man kan placere hairstrokes tæt, andre skal have placeret dem med større mellemrum.

Kort sagt; permanent makeup er ikke det samme som, at male på et lærred, det er mere kompliceret end som så.

Husk at en stor del af et succesfuldt resultatet er DIT ansvar, Dvs plejen skal overholdes til punkt og prikke.

Efter behandlingen, får du udleveret din aftercare creme og betalingen sker.

I din plejevejledning står der nøjagtig hvordan din aftercare skal foregå.

 

Her er et uddrag af vejledningen:

Det er vigtigt at undgå renseprodukter på området særlig med indhold af frugtsyre. Undgå peeling og lignende, samt at klø/kradse sig på det behandlede område. Undgå svømning, sauna, solarium og hård fysisk træning, da huden bliver overhedet og vil skubbe farven ud. Brug ikke pudder, Foundation eller nogen form for makeup på eller omkring området, så længe der er sår på det behandlende område. Ved eyeliner undlad brug af mascara, øjenskygge eller noget form for makeup, så længe der er sår på det behandlede område. Pluk og farv ikke bryn eller vipper før det behandlende område er healet.

Når de små sårskorper falder af efter ca 1 uge, vil altså 50% af farvens intensitet være væk igen, herefter går der endnu ca 2-3 uger, inden den nye babyhud får en transparent farve, og dine nye hrstrå ses nu under huden.

Der kan efter din 1. behandling, være steder hvor pigmenteringen er helt eller delvist væk, dette er helt normalt. Ved 2. - 3. behandling tilføres/justeres farven. Det kan være nødvendigt med flere efterbehandlinger, før resultatet er som ønsket. 

 

Genopfriskning - vedligeholdelse:

Micropigmentering går kun i det øverste hudlag. Dette betyder at din permanent makeup gradvist aftager i styrke og farve. Dog skal du være opmærksom på at permanent makeup kræver vedligeholdelse. Du vil altid trække det underliggende pigment op med tiden, dette skyldes jerndioxider, disse vil med tiden trække enten rødlig eller blålig toner op, og er helt normalt. der er dog micropigmentister, der forsøger at få kunder til at tro, at det må være forrige behandlers fejl, hvis farven udvikler sig således over tid, dette er ikke rigtigt. Alle farver kan trække sådan op.

Det kan let korrigeres ved en genopfriskning. Kundens hudtype og evt. kontraindikationer, såsom indtag af medicin er ligeledes en medvirkende faktor til, hvordan farven forsvinder, de bliver uklare og lysere fordi permanent makeup laves i det yderste hudlag, som altid vil blive ved med at forny sig. Ved nogle hurtigere end andre. Derfor vælger de fleste at vedligeholde deres permanent makeup med en genopfriskning ca 1 gang årligt, så de altid syner klare i farve og form. Igen vil genopfriskning være meget individuelt i forhold til din hudtype, specielt microblading kan have behov for genopfriskning hver 1/2 år, mens andre kan nøjes med at komme hver 18.. måned. Ønsker du ikke at vedligeholde kan det fjernes permanent med removal.Eyeliner:

En eyeliner laves som en vippefortætning, der får dine vipper til at synes tættere, mørkere, og indrammer øjet på flotteste vis. Du kan også vælge latino/designer looket, hvor den øverste liner er bredere end normalt. Senest er de flotte soft powder eyeliner kommet frem - et helt unikt look, der giver et smokey look og ikke så strømlinet som en alm eyeliner. Her benyttes maskine - og du får altid en lokalbedøvende creme på dine lukkede øjne, der giver dig en helt smertefri behandling. Selve behandlingen foregår med lukkede øjne.

 

BETALINGSMETODER

 I klinikken kontant og Mobilpay


KONTAKT

Vibevej 1

8800 Viborg

Kun åbnet efter forudgående aftale via onlinebookingen

Kontakt Os:

info@byluna.dk